Studio de Bruijn

Met passie gemaakt, op maat voor jou ontworpen

Over ons

Met veel plezier en passie maken wij maatwerk meubels voor ieder interieur.

Het begint altijd met een oriënterend gesprek, wat zijn je wensen, heb je al een idee of laat je je graag inspireren? Samen komen we tot het gewenste ontwerp.

Nadat we zijn komen inmeten bespreken we de vele opties waaruit je vervolgens kunt kiezen; De vlakverdeling, de grepen, de afwerking, de kleur van de poedercoating, de verschillende soorten glas, et cetera. Vervolgens gaan we voor je aan de slag!

Samenwerking

In de werkplaats aan de holtakkerweg worden de meubels gemaakt. Samen met Jochem van Halen (IndeMakerij) worden de ideeën uitgewerkt en komen we tot het mooiste resultaat. Wij denken graag mee in het proces van ontwerpen en in onze showroom laten we je de vele mogelijkheden zien.

Als de deuren en/of meubels klaar zijn gaan ze naar de spuiterij, waar ze worden voorzien van een duurzame laag poedercoating voor een strakke look.
Vervolgens worden de producten bij de klant geleverd en worden ze vakkundig geïnstalleerd.

De Werkplaats

Bij de ZaadeL Makerij in Nijmegen volgde ik mijn eerste lascursussen.
Hier leerde ik mijn eerste lassen leggen en werd ik enthousiast voor het staalvak.
Het lot bracht mij vervolgens in de werkplaats aan de van den havenstraat. Hier werd ik  in een warm (smelt)bad ontvangen door 'De man van staal'.
Van Ivo (StaalinStijl) leerde ik de fijne kneepjes van het vak en met Jochem (IndeMakerij) aan mijn zijde is geen uitdaging ons te gek. Voor grote opdrachten versmelten wij onze kwaliteiten en bouwen we samen aan het mooiste resultaat.
Het team heeft een enorm inspirerende functie en samen staan wij voor vakmanschap, creativiteit en gezelligheid.

Vanaf 1 januari 2023 zijn wij verhuisd naar het pand aan de holtakkerweg 10, te Nijmegen. Hier wordt gebouwd aan een moderne metaalwerkplaats met een uitnodigende showroom waar veel van onze producten bezichtigd kunnen worden.

Onze deur staat altijd open en voor ieder idee hebben wij een passend plan, wees welkom!
 

Creativiteit

Bij ons in de werkplaats staat creativiteit centraal, we gaan altijd opzoek naar een oplossing en gaan geen uitdaging uit de weg. Met een frisse blik kijken wij naar de beste toepassing voor iedere interieurwens. We hebben flexibele werktijden en zijn altijd goed bereikbaar.

Heb je een idee of wens, wil je meer staal toevoegen aan je interieur, neem dan vrijblijvend contact op en dan spreken we elkaar snel!