Studio de Bruijn

Met passie gemaakt, op maat voor jou ontworpen

Over ons

Met veel plezier en passie maken wij maatwerk meubels voor ieder interieur.

Het begint altijd met een oriënterend gesprek, wat zijn je wensen, heb je al een idee of laat je je graag inspireren? Samen komen we tot het gewenste ontwerp.

Nadat we zijn komen inmeten bespreken we de vele opties waaruit je vervolgens kunt kiezen; De vlakverdeling, de grepen, de afwerking, de kleur van de poedercoating, de verschillende soorten glas, et cetera. Vervolgens gaan we voor je aan de slag!

Samenwerking

In de werkplaats aan de van den havestraat worden de meubels gemaakt. Samen met Ivo Felix (StaalinStijl) en Jochem van Halen (IndeMakerij) worden de ideeën uitgewerkt en komen we tot het mooiste resultaat. Als de deuren en/of meubels klaar zijn gaan ze naar de spuiterij, waar ze worden voorzien van een duurzame laag poedercoating voor een strakke look.
Vervolgens worden de producten bij de klant geleverd en worden ze vakkundig geïnstalleerd.

Creativiteit

Bij ons in de werkplaats staat creativiteit centraal, we gaan altijd opzoek naar een oplossing en gaan geen uitdaging uit de weg. Met een frisse blik kijken wij naar de beste toepassing voor iedere interieurwens. We hebben flexibele werktijden en zijn altijd goed bereikbaar.

Heb je een idee of wens, wil je meer staal toevoegen aan je interieur, neem dan vrijblijvend contact op en dan spreken we elkaar snel!